POZOVITE NAS

MWC apartmani kao oličenje luksuza i hedonizma

post 1

MWC apartmani kao oličenje luksuza i hedonizma


Već 2 decenije unazad, Marconio kompanija bavi se izradom asortimana za SPA i wellnes centre širom Srbije. Neki od najpoznatijih i najvećih wellness centara delo su upravo Marconio kompanije. Tokom svih tih godina, sretali smo se sa najrazličitijim zahtevima kako prilikom izrade kućnih mini kutaka, tako i prilikom izgradnje velikih, hotelskih wellness centara, koji se prostiru i na nekoliko stotina m2. Ni jedni ni drugi nikada nisu isti i svaki predstavlja svojevrstan izazov.
Kada smo u jednom trenutku, odlučili da svoje poslovanje proširimo i dodamo mu nov ogranak, naša želja je bila da to bude nešto novo i nesvakidašnje, ali ujedno i nešto što će biti u skladu sa željama korisnika i ljubitelja wellness kulture. Uočili smo da pojedini klijenti kao glavnu manu javnih wellness centara navode nedostatak privatnosti i higijene.  Sabrali smo dva i dva, nastao MWC koncept apartmana. MWC apartmani koncipirani su tako u okviru odabrane smeštajne jedinice imate na raspolaganju sve wellness sadržaje koji stoje na raspolaganju isključivo vama, u okviru odabranog termina, tako da možete u potpunosti da uživate u svim wellness čarima u potpunoj privatnosti. U ponudi se trenutno nalaze 3 ovakva apartmana, u čiji je dizajn i opremanje uloženo mnogo ljubavi i truda kako bi ugođaj naših klijenata bio potpun. U svakom od apartmana, nalaze se hidromasažna kada, aroma tuš, sauna i parno kupatilo, a u nekima i slana soba i bazen, pa možete odabrati sadržaje u skladu sa vašim afinitetima. Kada je higijena u pitanju, voda u bazenu je kompletno prečišćena na svakih 15 minuta, dok se svi ostali wellness sadržaji održavaju po najvišim standardima. Pored jedinstvenog wellness iskustva, našim klijentima obezbeđujemo i širok spektar drugih usluga, kao što su mogućnost organizovanja večere, masaže ili različitih vrsta okupljanja. Devojačke ili momačke večeri ili rođendani, sada su već postali uobičajni razlozi zakupa apartmana. U zavisnosti od vašeg slobodnog vremena, možete odabrati dnevne ili večernje termine u okviru MWC koncepta, pa tako svoj popodnevni predah možete iskoristiti na najbolji mogući način, uz opuštanje u najluksuznijim apartmanima u okruženju. Sa druge strane, romantična večera sa voljenom osobom u okviru vašeg privatnog wellness centra svakako je nešto drugačije, što će izazvati oduševljenje.
Za koju god varijantu da se odlučite, nećete pogrešiti. Odaberite apartman u skladu sa vašim željama i potrebama i doživite jedinstveno wellness iskustvo.